Personvernerklæring

Behandling av personvernsopplysninger på meanderhr.com

Meander Heat Recovery har det daglige ansvaret for behandlingen av personopplysninger på meanderhr.com, med mindre noe annet er oppgitt. Personopplysninger som gis i forbindelse med registrering av ordre og mottak av nyhetsbrev er lagret i webløsningen som Meander Heat Recovery benytter seg av, og som driftes av one.com.

All behandling av personopplysninger er bestemt og underlagt personvernloven. Tilsyn med personvernloven er underlagt Datatilsynet. Som behandler av dine data er Meander Heat Recovery (eier av meanderhr.com) ansvarlig for at personvernloven følges.

Vi samler inn to typer informasjon fra deg

Informasjon som du selv gir oss ved oppretting av konto for bestilling

Vi lagrer data som er nødvendig å utføre din bestilling. Dette inkluderer navn, adresse, telefonnummer og epost, samt informasjon om bestilte varer og betalingsinfo. For bestilling av frakt er vi nødt til å dele ditt navn, adresse og telefonnummer med firmaet som skal frakte varene. Vi bruker som oftest Norgespakken fra Posten.
Persondata samt informasjon om aktuelle bestilling blir også lagret i vårt regnskapssystem for å oppfylle lovpålagt krav til regnskap og generere faktura og rapporter.
Vi ønsker også å beholde din persondata for produktoppfølging og eventuelle reklamasjoner eller tilbakekallinger.
Persondata og informasjon om bestillingen blir lagret i våre systemer i 10 år og slettet etterpå.
Du kan alltid be oss om en oversikt av persondata som vi har registrert om deg, samt be oss slette din persondata fra våre systemer, men vi er nødt til å ta vare på bilag/fakturaer etc. i lovpålagt tid.

Informasjon vi samler når du besøker meanderhr.com

Når du som kunde besøker nettsidene våre, samler vi automatisk opp informasjon om produkter som du klikker på, produktkategorier, hvilken type enhet du bruker (mobil, nettbrett, datamaskin), ip-adresser, operativsystem og hvordan du bruker siden (hvor lenge en side besøkes, hvor mange sider besøkes, hvilke produkter du ser på). Dette er anonymiserte data og kan ikke kobles til navn. Denne informasjonen blir brukt til å forbedre nettsidene våre og for å tilpasse våre annonser på eksterne plattformer som Facebook og Google.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler eller «cookies» er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Vi bruker disse for å undersøke bruken av nettsiden slik at vi kan gi deg en best mulig opplevelse, forbedre den og for å tilpasse markedsføringen vår. Du kan selv slette disse i informasjonskapslene i nettleseren din.

Informasjonskapslene vi bruker er:

TBA

Hvorfor samler vi data

Vi samler data for å kunne kontakte deg som kunde, for å sende ut ordreinformasjon og for markedsføring.
På service eposter sender vi ut:
– Ordrebekreftelser
– Faktura
– Nyhetsbrev hvis du har samtykket til det

Sikkerhet og deling av data

For å sikre informasjonen du har gitt fra deg til oss så følger vi strenge retningslinjer for lagring og sikring av data. Datasikkerheten følger gjeldende lovverk.

Vi videreformidler, selger eller bytter ingen informasjon med utenforstående, uten å få skriftlig samtykke fra kunde.
Også i tilfelle vi ønsker å bruke deg som referansekunde skal vi alltid hente inn samtykke først.
Selskaper vi bruker for betalingsløsninger og frakt får kun innsyn i den informasjonen som er nødvendig for å kunne levere deres tjenester.

Produkter vi bruker til å forbedre markedsføring, nettsider og kundeservice er:

Google Analytics – Analyse av nettstedsbruk. Les deres personvernserklæring her.

Mailchimp – Sending av nyhetsbrev. Les deres personvernserklæring her.

Produkter vi bruker for å håndtere checkout:

PayPal checkout: Paypal checkout åpner når du har bestilt og velger PayPal som betalingsmetode. Personvernerklæring til PayPal finner du her.

Vipps checkout: Vipps checkout åpner når du har bestilt og velger Vipps som betalingsmetode. Personvernerklæring til Vipps finner du her.

Produkter vi bruker for å behandle og sende dine ordre er:

Bring (Posten) – Transportør av pakker. Les deres personvernserklæring her.

Endring og fjerning av informasjon

Vi er opptatt av å ha oppdatert kontaktinformasjon til våre kunder. Du kan derfor endre kontaktinformasjon som epost, adresse og telefonnummer i kundesenteret i nettbutikken, eller ved å kontakte oss.

En del av informasjon du gir oss er vi lovpålagt å beholde over en lengre periode, lovhjemmel finnes i bokføringsloven.Dette gjelder informasjon du gir til oss ved kjøp av produkter der det utstedes faktura og inkluderer navn, adresse og kontaktinformasjon, samt hvilke produkter som er kjøpt. Dette er informasjon som ihht bokføringsloven er oppbevaringspliktig i et gitt antall år. Dette for å sikre myndigheter mulighet til å føre kontroll av regnskap og ligningspapirer.

Data som blir lagret lokalt på din surfeenhet, cookies, kan du selv slette. Dette gjør du i innstillingene til nettleseren din.

Markedsføring via e-post

Vi sender e-post markedsføring via nyhetsbrev som sendes ut ca. 2 ganger i året. Det er frivillig å motta disse nyhetsbrevene og du vil kun motta de om du har gitt klart samtykke til det. Du kan når som helst melde deg av via lenken i bunn av nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss på e-post post@meanderhr.com

Meld meg av nyhetsbrevet

Om du ønsker å melde deg av nyhetsbrevet kan du klikke på lenken i nyhetsbrevet. Du kan også kontakte oss via e-post post@meanderhr.com

Kontakt oss

Har du spørsmål om personvernerklæring vår kan du kontakte oss på epost, telefon eller brev:
Firmanavn: Meander Heat Recovery
Org. nummer: 995862972
Adresse: Stokkerveien 21
1341 Slependen
Tlf: 63 000 516
E-post: post@meanderhr.com